Aleksandar Vasić 12.06.2014

Aleksandar Vasić 12.06.2014

Hteo bih da pohvalim Hosting022, kao za mene najpouzdaniji hosting provajder, probao sam vise njih i sa svakim sam imao problem, sa hosting022, verujte, nikakav. Usluga je veoma kvalitetna, serveri su odlicno podeseni, tako da i oni koju nisu vicni sa racunarima vec imaju samo jedan svoj sajt koji azuriraju, bez problema, bez nekog ucenja i obucavanja mogu da rade. Sve ima na par klikova! O downtime-u da ne pricam, ne znam da l’ sam se jednom ili 2 puta samo susreo sa tim i to je bilo nesto vrlo kratko, zanemarljivo. Na svako pitanje sam dobio veliko razumevanje, brz odgovor i kvalitetnu pomoc. Cena su vrlo korektne, a nacini placanja veoma komforni, tako da i oni sa plicim dzepom mogu sebi da obezbede kvalitetan i dobar hosting. Takodje bih hteo da pohvalim novi sajt, koji u odnosu na prethodni daleko napredniji i veoma je user-friendly. Members area koji ima puno raznih funkcija da Vam olaksa kontakt sa tehinckom podrskom, placanje i narucivanje.

Milan Barać 21.11.2011

Milan Barać 21.11.2011

Živim i radim u Podgorici i bavim se web dizajnom i web programiranjem. Godinama sam kuburio sa lošim provajderima, od kojih su bili neki koji bi uzeli novac i ne bi se javljali više. Tada sam, iz očaja postavio pitanje na elitesecurity sajtu da li postoji normalan i pouzdan provajder i javio mi se Željko. Od tada koristim isključivo usluge hosting022. Ja sam prezadovoljan, kako brzinom i pouzdanošću, tako i Željkovim strpljenjem i trudom da bude dostupan online kad je to potrebno.

Milan Todorović 14.10.2011

Milan Todorović 14.10.2011

Kao zanimljiv podatak imam VPS kog hostinga022 koji nije restartovan oko 8 meseci, tj toliko radi bez prekida, ocekujem godinu dana, pa cu ja da ga restartujem!

Slavoljub Ćirković 11.10.2010

Slavoljub Ćirković 11.10.2010

Ljudi mozete vi da pricate sta hocete, ali trenutno boljeg i pouzdanijeg hostinga i bolje tehnicke podrske u Srbiji nema. Ja saradjujem sa Zeljkom vec 2 godine, imam 4,5 sajtova i sad na njegovom hostingu i prezadovoljan sam. NAJBOLJI HOSTIG U SRBIJI!!!

Dejan Šeškar 25.09.2012

Dejan Šeškar 25.09.2012

Odličan hosting. Sve preporuke za ovu firmu. Mi koristimo njihove usluge više od godinu dana i veoma smo zadovoljni. sve pohvale od Odigledolokomotive.rs

Valentina Jovanović

Valentina Jovanović

Hosting022 ili po novom Hosting Media su moji dugogodisnji saradnici, od samog nastanka. Oduvek sam bila prezadovoljna uslugama, cenama, podrsci, sve je bilo na visokom nivou. Od skoro sam pocela da se bavim ozbiljnije i resila sam da zakupim Dedicated Server i tu je moje zadovoljstvo postalo jos vece, sajt koji ima po 12.000 poseta dnevno na serveru koji je izuzetno povoljan i sva podrska koju sam do sada dobila i saradnja sa Hosting022, sve je to ucinilo da ostanem dozivotni klijent ove hosting kompanije jer zaista svaka rec hvale je premala. Kvalitet je na prvom mestu i to je ono sa cim Hosting022 moze ponosno da se pohvali, za malo novca i odlicnu podrsku koja mi je uvek tu kada je potrebno mogu da obavljam svoj posao krajnje profesionalno i da moji klijenti budu takodje zadovoljni. Mnogo hosting kompanija sam promenila ali je svaka bila razocarenje za razocarenjem, mnogo lepih napisanih stvari, svakakvih ponuda samo da vas privuku a nikada ne napisu ono sto se uglavnom pise najsitnijim slovima, a to je koje su mane, sto kod Hosting022 kompanije NEMA! Ono sto je ponudjeno to cete i dobiti.

Vladimir Radojević 18.01.2014

Vladimir Radojević 18.01.2014

Sa hosting 022 radim od njihovog osnivanja na afirmaciji besplatnog hostinga i domena ag.rs namenjenog građevinarstvu i drugim tehničkim granama. Svo vreme naša saradnja je bila na visokom nivou. Ovih dana se navršava 5 godina uspešne saradnje.

Saša Šljukić 18.01.2014

Saša Šljukić 18.01.2014

Otkrio sam Hosting022 pre nekoliko meseci i od tada nemam nikakvih problema sa tehničkom podrškom kao što sam imao kod drugih provajdera. Uvek su on-line. Problema ustvari i nema jer sve radi perfektno ali je ekipa uvek tu da odgovara na sva pitanja.

Dimitrije Ostojić 25.08.2014

Dimitrije Ostojić 25.08.2014

Izuzetno sam zadovoljan saradnjom sa Hosting 022. Sve moje specifične zahteve (a bilo ih je dosta) završili su u rekordnom roku tako da sam velikom broju klijenata savetovao ova hosting rešenja.