cPanel Shared hosting

paketi po vašoj meri

Standard

2000 Godišnje
Naruči

Najbolji izbor

Best

4000 Godišnje
Naruči

Super star

6000 Godišnje
Naruči

Prostor na HDD

4 GB

8 GB

10 GB

Protok (Mesečno)

80 GB

180 GB

500 GB

Dodatnih domena

3

5

10

MySql baza podataka

3

20

Neograničeno

Email naloga

Neograničeno

Neograničeno

Neograničeno

FTP pristup

WebMail + IMAP

Dnevni Backup BESPLATNO

CloudFlare (Ubrzanje + Bezbednost)

SoftaCulous Auto Installer

CloudLinux (izolacija i stabilnost)

Email prosleđivanje

PhpMyAdmin

Awstats statistika poseta

Automatska aktivacija

24/7/365 Tiket Podrška

30 Dana garantovani povraćaj novca

Cena na mesečnom nivou

200 RSD

400 RSD

600 RSD


2000 Godišnje
Naruči

4000 Godišnje
Naruči

6000 Godišnje
Naruči

Svi web hosting paketi uključuju

Dnevni
Bekap
MySql
Baze
Instalacija
na jedan klik
Garantovani
Uptime
Jednostavan
kontrol panel
Izolovan
nalog
CloudFlare
Zaštita
Besplatan
Transfer
30 Dana garantovani
Povraćaj Novca
24/7/365
Tiket Podrška

web hosting recenzije

Odgovori na često postavljana pitanja

Transfer na hosting022?

Prelazak sa jednog na drugog hosting provajdera može biti problematičan i naporan.Mi ćemo umesto vas izvršiti transfer svih vaših fajlova bez prekida u radu sajta,potpuno besplatno.

Kako da pristupim hostingu?

Nakon evidentiranja uplate,automatski ćete dobiti mail sa informacijama o vašem hosting nalogu i sve login podatke.Potrebno je 1-48 sati nakon usmerenja domena na naš DNS da sajt bude potpuno u funkciji.

Kako funkcioniše podrška?

Iz naše prakse naučili smo da podrška putem telefona,skype,live chata ne funkcioniše baš najbolje.Kao najbolje rešenje predlažemo TIKET podršku.U vašem korisničkom nalogu 24/7/365 možete otvoriti TICKET tehničkoj podršci.Tiketi su enkriptovani,bezbedni,pregledni i funkcionišu bez greške.Garantujemo odgovor na tikete u roku od 24h,u praksi odgovor možete očekivati u roku od 3h.

Izvršio sam uplatu,šta dalje?

Uplate preko banke i pošte se evidentiraju jednom dnevno,potrebno je da vaša uplata bude proknjižena kako bi smo bili u mogućnosti da vam aktiviramo nalog.Uplate preko kartica ili paypala se odmah evidentiraju i aktivacija hosting naloga je trenutna.Kontaktirajte nas ukoliko želite besplatan probni period pre uplate.

Šta je to “Dodatni domen”

Dodatni domen (Addon domain) je mogućnost držanja više sajtova na jednom hosting nalogu.Svaki od tih domena ima mogućnost kreiranja email adresa,email forwardera,praćenje statistike…

Moj sajt radi usporeno,šta da radim?

Ažurirajte vašu temu i sve pluginove,obrišite sve nepotrebne dodatke,ukrase,optimizujte slike i ako to sve ne pomaže u vašem cPanel nalogu aktivirajte CloudFlare koji će vam dosta pomoći u bezbednosti i brzini rada vašeg sajta.

E-mail na mobilnim uređajima?

Da,email nalogu npr. VašeIme@VašDomen.com možete pristupiti putem webmail-a,desktop email klijenta kao što je Thunderbird ili Outlook ali takođe sve naloge možete dodati i na vaše mobilne uređaje uz podešavanje POP3 ili IMAP konekcije.Ukoliko vam je potrbna pomoć oko podešavanja,slobodno kontaktirajte tiket tehničku podršsku.

Da li postoje još neka ograničenja hostinga?

Da,koristimo CloudLinux koji izoluje svaki hosting nalog i ne dozvoljava pojedinim korisnicima da preopterete kompletan server i tako uspore ili onemoguće rad ostalih sajtova na istom serveru.CloudLinux statistiku opterećenjamožete pratiti kroz vaš cPanel/Resurces Usage.